miércoles, 3 de julio de 2013

resposta al comunicat de l'ajuntament d'almusafes sobre les beques de la diputació

Després de llegir el comunicat fet per l'ajuntament d'Almussafes, en resposta a la nota de premsa enviada des de joves Socialistes de la ribera del Xúquer, no hem puc quedar callat, i tinc varies coses a dir.

Primer, M'agradaria contestar a les declaracions fetes pel equip de Gobern:

"Els dos grups municipals acusen a les joventuts del PSOE de demostrar molt poc respecte pels tretze becaris seleccionats i pels funcionaris integrants de la comissió avaluadora del programa".

"eixes afirmacions abocades tan alegrement resulten absurdes i demostren de nou que el "timó socialista va a la deriva quan es tracta de dur a terme una política seriosa, basada en fets i en estudis reals". En primer lloc, destaca el propi alcalde, pareix que els socialistes de la Ribera coneixen els pensaments i ideologies dels jóvens seleccionats en el programa d'enguany".

"si 8 dels becaris són afiliats al PP i a Compromís, els altres 5 militen en el PSOE?. En eixe cas, es tractaria d'una distribució equitativa si valorem els sufragis emesos en els últims comicis locals a Almussafes?", afig amb ironia la portaveu del PP.

Albert Girona també considera que les joventuts del PSOE de la Ribera han faltat a l'honor i al respecte dels membres de l'esmentada comissió, presidida per la regidora d'Ocupació, Mª Carmen Sants Juanes, i per dos vocals .
---------------------------------------------------------------
Primerament, no hem faltat el respecte a CAP dels becats d'Almussafes, de fet, no hem faltat el respecte a ningú. Nosaltres, L'únic que hem fet ha segut és vetllar per els interessos de la joventut, i denunciar allò que creguem que no està ben fet al nostre parer.

Segon, les nostres declaracions resulten absurdes? I ho diuen vostés que tenen  el comunicat ple de  ironies i bromes?Vosté ha llegit el seu comunicat? . A més, qui falta el respecte a qui, quan vosté diu que les nostres declaracions son absurdes? Les comparacions resulten odioses.

Tercer, Nosaltres no volem ni pretenem que hi haja CAP membre de joventuts socialistes o del PSPV-PSOE becat a cap ajuntament. Nosaltres el que volem, es que siga becat aquella persona que de veritat ho mereix. I resulta escalofriant que vostés, vagen donant beques segons els resultats electorals de les últimes eleccions locals. Vostés, cauen pel seu propi pes.

 Quart,torne a repetir, nosaltres no hem faltat el respecte a ningú, inclús, si vosté, senyor Girona, llig la nostra nota de premsa, observarà que diem: SOSPITEM que hi ha irregularitats. Si vosté, posa paraules en la nostra boca, que no hem dit, i tarden escasses hores en contestar-nos, amb una indignació increïble, per alguna cosa serà. El que se pica, ajos come.
A més, la Senyora Mª Carmen Santos Juanes diu el següent:"ni Rapel en la seua època daurada podria haver fet una predicció millor", bromeja .

Mire, nosaltres pensem, que la denuncia pública que hem fet sobre les beques de la diputació 2013 no son cap broma, ens pareix un tema molt seriós, i ens sorprèn que s'agafe a broma  aquest assumpte. demostre un poc de serietat senyora Santos Juanes.

1 comentario:

  1. Es que els socialistes tenim algo de Rapel... http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2012/12/11/psoe-acierta-notario-plazas-oferta-empleo/1323644.html

    ResponderEliminar