domingo, 30 de junio de 2013

quitate tu, que me pongo yo.

se que amb el que vaig a escriure, hem vaig a guanyar més d'una enemistat, o que algú pot pensar que airege els problemes del partit i tal i qual... res més lluny de la realitat. El que pretenc, primer que tot, és traure fora tot el que pense i segon, que els possibles lectors i lectores d'aquest blog, reflexionen sobre si s'estan fent les coses de la millor manera possible.

I es que, senyores i senyors, veig amb amb un poc de recel, els moviments que al PSOE s'estan duent a terme. Elogie la forma en la que el president griñan anuncia que no es orna a presentar a les eleccions autonòmiques: " senyors, no me presente, primàries obertes". Ole Grinyan! Però...

A nivell federal, la cosa canvia una miqueta. Ahir nit,(dissabte nit) al programa de la sexta noche, va eixir la companya Beatriz Talegon dient que no descarta presentar-se a primaries!. Vaja... no descarta... una més que és suma a la llista ja suficient-ment nombrosa de Madina, Patxi, Rubalcaba, Carme... i els que falten!

I escolta, que hem pareix genial que Talegon diga que es vol presentar, que no càpiga cap dubte al respecte, ja que els estatuts del nostre partit diuen que qualsevol militant del partit ho pot fer, però... amb la greu crisi que estem patint actualment, amb famílies a les que estan desnonant, estudiants sense poder estudiar, dependents sense rebre l'ajuda de la dependència, xiquets passant fam, famílies senceres sense cap tipus d'ingrés, etc.... ara? Ara toca parlar de primaries? Ara toca dir que soc la alternativa? Que jo soc mes guapo i més guay que tu? Que jo soc més democràtic i més socialista? Ara?

I senyors, al pspv el mateix cuento! Ara toca anar dient que si el capità del barco tal i qual...? que si jo soc republicà i escric un llibre? Ara? En lo putes que ho estan passant les famílies del país valencià, que si en espanya el PP es la polla, ací a València és la repolla en vinagre consagrà,  s'atreviu d'anar parlant de que si jo soc l'alternativa, que si jo mole més, que si "quitate tu que me pongo yo"? Així volem que la gent confie en nosaltres?

Que sí que sí, que el partit popular, compromís, upyd, eu... estan igual o pitjor que nosaltres a nivell intern! Però.. mal de muchos consuelo de tontos????? no me val.

I ja posats a dir, crec que la forma d'elecció d'alguns candidables és errònia. Per al meu gust, un candidat, o precandidat o candidable, no ha de dir: senyors, senyores! Soc la hòstia i el més guapo! Recolzeu-me! no... pense, que el candidat ha d'eixir de les bases, de la gent, la gent a de demanar-te que et presentes, per que eres carismàtic, per que creu que ho pots fer bé, per X o per Y... però així, el candidat o candidata, sería un candidat creïble, i amb una militància participativa, fresca i, el més important  de tot, representada. Ens evitaríem molt de llepó, que l'únic que vol és un càrrec, i el missatge del partit sería creïble i sense fissures.

Doncs això és el que pense. I com soc conseqüent en les meues paraules, acceptaré tota critica, enfado, felicitació o debat, de la millor forma possible.

Una abraçada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario