viernes, 7 de junio de 2013

així no Alfredo

Tot aquell que hem coneix, sap massa bé que no m'agrada criticar obertament el meu partit, ja que crec que tenim els fòrums adequats per a fer aquestes critiques, però, com tinc aquesta ferramenta per tal de fer-ho, i si no ho dic per ací, no ho vaig a poder dir per cap lloc... ahí va...

Estimat company secretari general Alfredo Pérez Rubalcaba. No puc deixar de sorprendrem de vore tot el que està passant amb el company diputat José Blanco. I crec que tinc la obligació moral de dir: Així no Alfredo.

Així no perquè, amb quina cara pujem els socialistes del país valencià al faristol de les corts valencianes a demanar la dimissió de tots els imputats del partit popular que tenen un càrrec públic de responsabilitat?
Així no perquè, com podem dir que no som tots iguals, quan et negues a obligar a dimitir a un company amb una responsabilitat pública que està imputat i a punt de ser jutjat? A que tens por Alfredo? Per que no eres responsable amb el nostre missatge? Així no Alfredo.

Perquè saps el que passa? Que amb aquesta decisió estúpida, t'estas carregant la feina de molts companys i companyes que estan treballant moltes hores tots els dies per tal de denunciar i combatre la corrupció política. Per que estas fent que tots els diners que s'està gastant el pspv en serveis jurídics, ja que estem presents en totes les causes contra corrupció política al país valencià ( gurtel, brugal, noós...) no servisca absolutament per a res.

Perquè estem treballant per una política honesta i transparent, i tu, amb aquesta estúpida decisió, estas comparant-nos al Partit Podrit. Així no Alfredo.

Et demane responsabilitat Alfredo, et demane responsabilitat per a que els que estem treballant tots els dies, sense cobrant un euro, no com tu, pel bé del socialisme i de la ciutadania, no ens sentim estúpids al vore com la nostra feina se'n va per el clavegueram en un Segon... així que et demane que prengues mesures contra tots aquells companys de partit, (i més si tenen càrrec públic, ja que estan cobrant un sou pagat per tots i totes els espanyols).que estiguen imputats. Així que... així no Alfredo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario